Syv uvurderlige tips ved High Limit Blackjack

Blackjack er et av de mest populære kasinospillene, og på grunn av sin popularitet, er det i dag også mange forskjellige varianter av dette bordspillet. Hovedmålet med blackjack er å slå dealeren ved å ikke gå over 21. Hvis du går over – taper du. Du bør også prøve å få dealeren til å buste for å vinne, og prøvd å havne i de høye tett opp til eller Blackjack (21).

Kunsten å bli rik – helt ærlig

Drømmer vi ikke alle om å ha en bugnende bankkonto hvor det aller helst bør stå 7-sifrede tall til enhver tid? Jo, vi gjør vel egentlig det, men hvordan skal man komme seg dithen?

Hva er det som er så forlokkende med å ha alle disse pengene? Er det ikke greit å ha tilstrekkelig til at man kan klare å leve et normalt og godt liv? Mange vil kanskje si at penger slett ikke er alt, men det er gjerne mennesker som allerede har godt med penger. For majoriteten av mennesker er det en drøm å kunne kjøpe det man egentlig har lyst på, og det trenger ikke å dreie seg om sløsing. Det kan handle om å kunne stikke avgårde på en sydentur og blåse penger på et litt fint hotell, eller det kan dreie seg om å ha råd til en oppussing eller en ny bil. Kanskje rekker det at man har sjansen til å kjøpe seg litt bedre og sunnere mat i hverdagen og at man kan bytte ut garderoben litt oftere?