NetSave-kunder sparer hver i snitt 20.000 kr hver pr. år!

Redusere kostnader med NetSave!

Er du blant dem som har mistet oversikten over hvilke avtaler du har – og når sjekket du dine avtaler sist opp mot hva som tilbys i markedet ?

Redusere kostnader: Faksimile: VG

Har du flere av følgende avtaler idag – er sjansene meget store for at du betaler langt mer enn du strengt tatt trenger å gjøre! NetSave lar deg selv sjekke – ved å selv eller ved assistanse – registrere dine avtaler – og sammenligne med markedspriser for tilsvarende hos hundrevis av forskjellige tilbydere i Norge av tilsvarende tjenester!

Blant produktene du enkelt og effektivt sammenligner via NetSave – er blant følgende….

– skadeforsikring
– banklån
– sparing
– bredbånd
– strøm
– alarm
– mobil
– m.m…

Hva koster det spør du gjerne ?
Kan du ikke minst redusere kostnader med inntil 5000 kroner, betaler du heller ingenting!

Ved årlige sammenligninger av egen portefølje, vil du som forbruker kunne spare flere titalls tusen kroner hvert eneste år!

Selskapet NetSave har en helt unik garanti som sikrer deg som kunde en fantastisk mulighet til å få analysert porteføljen din, og se hvor mye nettopp du kan spare kontra konkurrerende tilbydere i markedet.

NetSave er en uavhengig aktør i markedet – og kan dermed tilby deg som kunde en tjeneste som er 100% uavhengig – og dermed din sikkerhet for at du får de beste sparetipsene for din økonomi!

Oversiktlig og genialt – alle dine avtaler samlet trygt og oversiktlig på én og samme plass!