Gratis programmer

Gratis programmer finnes det mye av på internett – men å finne de riktig gode gratis programmene er ikke alltid like enkelt!. Vi i PengeRik.com gjør dette mye lettere, og samler de beste gratis programmene på én og samme plass.

For å enkelt kunne finne den type program du er ute etter, har vi kategorisert dem etter hvilke gruppe programmene naturlig hører innunder.

Vi jobber aktivt med å skaffe til-enhver-tid de beste gratis programmer som er tilgjengelig på nettet – så utvalget vil stadig endre seg og vil komme med nye anbefalinger.

Selv om programmet er gratis, betyr ikke det at programmet er underlegen andre betalprogrammer – for det finnes nok av programmerer der ute som distribuerer programmet sitt gratis!

Vi ønsker i hovedsak å samle programmer som du vil kunne bruke 100% gratis- ikke bare innenfor en 30-dages demo periode.

Ikke alt av kvalitet koster nødvendigvis skjorta – for det finnes mye bra på nettet som er gratis! Vi har satt oss som mål å samle det beste av det beste – for din bekvemthet.

Er det programmer eller kategorier av programmer dere savner her, så vennligst ta kontakt med oss via kontakt siden vår! Setter stor pris på eventuelle tilbakemeldinger som kan være med på å gjøre tjenesten vår enda bedre.

Enkelte programutviklere opererer med forskjellige versjoner av programmet – vi tester og henviser kun til bruk av gratis programmet – og gir våre anbefalinger utfra funksjonene som til enhver tid er tilgjengelig for deg gratis!

Det som er bra i livet trenger ikke koste penger – det kan også være GRATIS! 🙂