Dropshipping

Dropshipping er et begrep som gjerne er fjernt for ganske mange – men hvis du er blant de som har drømt om egen nettbutikk – men tanken på å gjøre en større investering i varelager skremmer deg bort – ja da er nok dropshipping ypperlig for deg.

Kanskje er ikke dette et problem for deg, men tanken på å si opp jobben du har idag til noe som føles usikkert – og ikke vet helt hvordan vil slå an ? Hva om ikke bestillingene blir som ønsket, og det ikke «tar av» slik jeg innerst inne håper? Ingen grunn til å fortvile, for det finnes en løsning som flere og flere benytter seg av idag – og det heter dropshipping.

Dropshipping betyr at leverandøren sender produktene én og én til hver enkelt av dine kunder, i stedet for at du må kjøpe inn store kvanta og så sende videre til kundene etter bestilling. Fordelen med dropshipping er bl.a at det blir mulig å opprette en nettbutikk uten å investere i et varelager, og uten å måtte håndtere lagerstyring og vareekspedisjon.

Et av problemene derimot kan kanskje være å finne ut hva du vil selge, og ikke minst – finne den rette dropshipping leverandøren som du kan stole på – da sannsynligheten er stor for at du vil importere fra østen – og hvordan kommer man så i kontakt med forskjellige potensielle dropship leverandører ?

Hvordan finne din egen pålitelige dropshipping leverandør!

DropshippingSkal du drive nettbutikk må du ha gode produkter, i tillegg til ha et godt domene, samt sørge for at folk kjenner til butikken din, og hva du har å selge. Det hjelper ikke med en god bok å selge, hvis den står i din egen bokhylle.. kunden vite hvor og hvordan de kan få kjøpt den.

Utfrodringen med dropshipping kan gjerne være ikke bare finne produktet som du ønsker selge, men også hvem som kan levere/produsere produktet for deg. Det er ikke alle som tilbyr drop-shipping, så da er det gjerne bare å «ringe rundt» til selskaper å høre !?? Nei, det finnes enklere måter å gjøre dette på – for det finnes selskaper som sitter på store lister med aktuelle tilbydere av dropshipping…

Det kan være den beste investeringen du gjør iforhold til å komme igang med dropshipping – nemlig å benytte deg av en agent som hjelper deg med å finne leverandøren som kan levere DITT produkt!

Opprett din egen nettbutikk med dropship produkter – gratis!

Når du har fått avtalene i orden, er det for deg å få på plass en egen nettbutikk. Nettbutikker kommer i mange forskjellige varianter – noen koster masse penger, men det finnes alternativer som ikke koster praktisk talt noenting i det hele tatt. Selvsagt er det forskjell i kvalitet mellom de forskjellige nettbutikkløsningene på markedet – men det finnes mye bra gratis.

Hvordan gjøre dropshipping butikk synlig på nett ?

Når produsent & levering av varen er på plass, i tillegg til at du har en nettbutikk å selge fra – så gjelder det å gjøre folk bevisst på varen du skal selge. Det første du bør sørge for er at når man søker etter det du skal selge, så er du synlig for potensielle kunder. Det hjelper lite at du kan levere en vare, hvis det er 40 stk andre som leverer samme varen – og som står foran deg på listen i f.eks Google…!?

For å lese mer om hvordan du kan sikre din dropshipping butikk synlig online, les mer om Søkemotoroptimalisering.