Hvordan tjene penger på Twitter


Twitter
en microblogging-tjeneste – der meldingene (tweetene) kan være på inntil 140 tegn. Ordet twitter betyr enkelt og greit kvittring på norsk!

Steg 1 – Registrere din egen Twitter konto

Å sette opp en Twitter konto er veldig enkelt, og tar kun noen få minutter. Gå inn på Twitter og klikk på «Sign Up Now» knappen, og du er igang.

Steg 2 – Oppdater din personlige Twitter-profil

Så snart kontoen er satt opp, kan du legge inn personlig informasjon på «Settings» fanen på hjemmesiden. Her legger du inn informasjon om deg selv, profil bilde, hjemmeside, og hvilken bakgrunn du ønsker at dine «followers» skal se. Prøv å være kreativ – og husk alltid: «Hvorfor skal noen følge med nettopp deg ?»

Steg 3 – Lag din egenproduserte Twitter-bakgrunn

Lag en egenprodusert bakgrunn! Hvis de orginale Twitter malene ikke stemmer med det du ønsker deg, kan du alltid lage en gratis standard backgrunn gjennom forskjellige tjenester som er tilgjengelig på nett.

Twitbacks
MyTweetSpace

Steg 4 – Unngå SPAM

Du vil gjerne at dine twitter besøkende / tilhengere skal få en vennlig hilsen – og husk dette skal ikke være kun om deg! Dette er en melding som skal bygge en relasjon til din nye twitter- tilhenger. Du kan selv legge ut lenker til produkter og tjenester som du selv gjerne bruker og som dine tilhengere gjerne kan være interessert i selv – men unngå for all del SPAM!

Via lenken under kan du – gratis – sette opp en tjeneste som gjør at du automatisk blir tilhenger av personer som følger deg, og automatisk melder seg av hvis de gjør det samme. Et veldig hendig og bra verktøy! 🙂

Socialoomph

Steg 5 – Finn din egen nisje på twitters svar på GuleSider

Nå trenger du å finne personer i din nisje. Det er millioner av mennesker på Twitter, og du trenger å finne de rette menneskene å bli twitter-tilhenger av. Disse sidene fungerersom dine «Twitter Gulesider». Enkelt og greit opprett en konto med ditt Twitter brukernavn / passord og begrens søkene til mennesker som kan være interessert i å bli tilhenger av deg.

Klikk så få «follow» knappen ved siden av profilbildet og du er igang 🙂 Sikt deg inn å å legge til et begrenset antall mennesker hver dag – ikke mer enn rundt 60-80 stykker pr. dag. Heller ikke Twitter liker spammere som legger til hundrevis av mennesker uten gode Tweets!

Twellow
Search.Twitter

Steg 6 – Lever solid og grundig innhold

Start nå med twittringen 🙂 Prøv etter beste evne å lage postene dine lærerike, opplysende og underholdende. Husk dette er ikke bare om deg, men at de som følger med deg skal ha en grunn for å gjøre nettopp dette! Twittrere er ute etter innhold av verdi relatert til det du driver med i din nisje – ikke twitter om hvor begeistret du er for å ha fått deg et par nye tøffler til jul!

Lever solid og grundig innhold som kommer fra hjertert, og dine twitter-tilhengere vil garantert fortsette å ha god kommunikasjon med deg. Businessen din vil vokse så snart andre ser hvor bra innhold du leverer relatert til din nisje – men igjen: HUSK: Ikke SPAM lenkene dine over alt. Det er rett og slett – ja – ukult 🙂

Steg 7 – Henvis til andre i samme nisje når du selv går tom for kreativitet

Noen ganger går du tom for kreativt og seriøst innhold selv – da kan det være greit å lede dine twitter-tilhengere til andre personers interessante artikler eller videoer. Husk at det skal/bør være relatert til din egen nisje!

Popurls

Steg 8 – Knytt bånd til dine tilhengere gjennom meldinger

Prøv etter beste evne å delta i gode conversasjoner og dialoger. Det er ikke nok nok å bare legge til nye tilhengere og levere innhold. Det handler om å knytte bånd til andre twittrere, kommentere deres tweets og bygge relasjoner med andre mennesker. Du kan bruke @reply tjenester og direkte beskjeder for å besvare meldinger fra dine tilhengere.

Steg 9 – Bruk automatisk software for enklere twittring

Her er et kanon verktøy for hurtig twittring. Denne software er utviklet av Adobe og vil hjelpe deg å bli en langt mer effektiv twittrer enn å bare bruke din standard twitter side i nettleseren din!
Here’s a great tool for speedy tweeting. This software through Adobe will help you be a much more efficient twitter than simply using the default twitter page on your web browser!

Tweetdeck

Veien ligger åpen for store mengder potensielle kunder til produktene dine – om du bare vet å utnytte dem til fulle! Twitter er kommet for å bli i en eller annen form, så det er like godt å bare komme igang med en gang 🙂

Håper du har funnet denne introduksjonen innholdsrik og lærerik! Er det noe du føler mangler i denne presentasjonen, så hadde jeg satt stor pris på om du kunne sendt meg en melding gjennom kontaktsidene mine.