Selge eget design

selge eget designT-skjorter er blitt stor business, og i stadig økende grad på internett – det åpnes stadig nye nettbutikker – og det er i tillegg veldig enkelt for Hvermansen å starte for seg selv.

Du må heller ikke ha et eget domene for å selge ditt eget design – du kan «hoste» den hos leverandøren du velger.

Det koster ingen penger å starte opp, og det er den innsatsen man selv legger ned i annonsering av sine egne produkter som avgjør hvor suksessfull man blir. Det er mulig å legge ut t-skjortene (velger å kalle butikkene for dette selv om du kan designe mange flere artikler enn som så) på et felles marked slik at de blir tilgjengelig gjennom søk på hovedmarkedet til leverandøren du velger – og du sitter igjen med fortjenesten (du velger selv hvor stor fortjeneste du ønsker pr. salg).

CaféPress er etterhvert blitt ganske godt kjent for t-skjorte salg og mange nordmenn har allerede åpnet egen konto der hvor de selger egene t-skjorter og altså diverse andre forskjellige produkter.

CaféPress er vel pr. idag den største på markedet men er først og fremst størst på det amerikanske markedet – det finnes derimot gode alternativer nærmere oss i Norge også 🙂

Selge eget design på t-skjorter raskt og effektivt via europeisk leverandør

Spreadshirt heter et alternativ som står sterkere i det europeiske markedet. Det fungerer på mye samme måte, men du får også sidene dine på norsk – som fort kan være en fordel for potensielle kunder som besøker siden din. Å bestille t-skjorter fra den andre siden av atlanteren kan fort medføre toll, unødvendig lang leveringstid – mens Spreadshirt lover på sidene sine opp til 48 timer før varen er ferdig og klar for levering!

Du kan selv altså gjøre endringer på designet på nettbutikken din, slik at du tilpasser ditt eget design. Du kan velge mellom flere forskjellige stilarter som utgangspunkt, men med litt fingerspiss ferdighet kan man skreddersy t-skjorte butikken til noe unikt – og ulikt de fleste andre konkurrenter.

Når en bruker ønsker å kjøpe et produkt hos din Spreadshirt butikk, så foregår all betaling gjennom Spreadshirt, og du trenger altså ikke tenke på andre ting, enn de inntektene du får av salget.

Du bestemmer altså selv hvor mye du vil tjene, gjennom at du setter dine egne priser på produktene dine. En fast sum går til produsent, mens det overskytende går altså til deg.

Hvordan få trafikk til egen nettbutikk ?

Annonsering av butikken din må du i større grad ordne med selv, men det kan vi gi deg gode råd og vink om hvordan du gjør. Hvis du virkelig vil lykkes med nettbutikken bruker du litt tid på å lære deg søkemotoroptimalisering eller SEO som det forkortes.

I veldig korte trekk går dette ut på å legge til rette for at søkemotorene skal forstå hva siden din handler om, og dermed øke sannsynligheten for at du blir funnet gjennom daglige søk.

Klikk her for å starte opp med å selge eget design GRATIS – design dine egne klær !