Epost

Idag er det et stort problem med mengden SPAM som detter ned ufrivillig ned i postkassen din. Dette er dessverre blitt – og vært lenge – milliardbutikk. De aller fleste uten skikkelig AntiSpam-verktøy (på vårt gratis magasin finner du flere meget bra produkter – som du fritt kan laste ned og installere) mottar flere 100 iløpet av et helt år. E-post SPAM er big-business for mange, så derfor spør man seg – er dette noe jeg vil frivillig også ?

Det finnes programmer hvor du kan melde deg på å motta målrettet reklame, som du er interessert i – i tillegg får du betalt for det. Vi har unngått å ta for oss de amerikanske selskapene som tilbyr dette, da tilbudene du får – er mer tilpasset det internasjonale markedet.

Av de nordiske selskapene som driver med dette, kan det spesielt nevnes DirectMedia, og det litt nyere selskapet – med en litt annen vri – PointShop. Dette selskapet belønner deg med poeng for mailen du leser, du kan også delta i konkurranser og svare på spørreundersøkelser – og ta poengene ut i et stort antall varer som finnes i shoppen deres.

E-post er noe av den mest målrettede måten å treffe potensielle kunder på idag – men det er veldig viktig å forstå at det å sende nyhetsbrev, etc. med reklame til brukere ikke har aktivt akseptert dette på forhånd – er strengt forbud i Norge, jamført med markedsføringslovens paragrat 2b.

E-post er et kraftig markedsføringsmedium brukt på lovlig vis – og må ikke misbrukes!