eBook

Begrepet eBook har vært på markedet lenge – men det er fakta at bokhandlere har en stor jobb foran seg i årene som kommer.

Stadig flere av bøkene idag digitaliseres, og lastes ned på iPod, telefonen, m.m. Det er i det hele tatt veldig enkelt å ta med deg en digital bok istedenfor den tradisjonelle papirutgaven… Allikevel tror jeg nok papirutgaven vil leve ennå i tiden som kommer, men det jeg vil frem til er at ebook har ikke bare 1 stor fordel overfor konkurrenten – men også det at potensialet til fortjeneste på boken er mye større…

Tradisjonell bok vs. ebook

Med en vanlig bok koster det penger å produsere den, og forlaget tar ofte en veldig stor andel av fortjenesten – og du sitter igjen med et mindre beløp.

Har du en ettertraktet bok, og kan få et større volum – så stiger ditt inntektspotensiale – men hvem vet om boken vil selge spesielt bra i bokhandelen ? Risikoen ved å produsere og selge en bok i butikken – på tradisjonelt vis – er mye større enn ved å selge boken sin via internett.

En eBook eller e-Bok som det så «fint» kalles på norsk – koster ikke mer enn tiden det tar å produsere den. Du kan selv også velge å selge den på en eller flere forskjellige ebook nettsteder, og tjener penger for hver som laster den ned.

Har du allerede et godt relevant nettsted som du har god trafikk på – så selg boken din der ved hjelp av e-junkie sin geniale nettbutikkløsning. Koster ca. 30 kroner i måneden, men selger du en ebook i måneden så har du tjent inn hele utlegget og vel så det – stort enklere integrering av nettbutikk i bloggen eller hjemmesiden din skal du lete lenge etter!