WordPress Templates

Themeforest Wordpress Templates

WordPress Templates

Vi har samlet de beste tilbyderne av gratis og betalte WordPress templates & themes som vi har lykkes finne på nett! Personlig har jeg benyttet de fleste av templates tilbyderne vi tar for oss her, mens en noen er som direkte anbefalninger fra bekjente og venner!

Noen tilbyr bra gratis templates i både HTML, Joomla og til WordPress – mens de såkalte premium templates – de ypperste temaene koster gjerne som oftest noen få kroner – men når man tenker at man får rammeverket til en fantastisk nettside for alt så lite som kanskje 50-200 kroner ?
Fikst ferdig profesjonelt webdesign!

ThemeForest

theme-forest-wordpress

 

Handler selv mye fra ThemeForest – og de har et stort utvalg themes til alle mulige forskjellige behov i WordPress, enten det skal være ren blogg, CMS, nettbutikk, m.m Er pr. idag ved siden av WooThemes den tilbyderen av templates / themes som jeg jeg benytter meg av mest. Det er mulig å teste template live før du kjøper, i tillegg til meget god kundeservice og support. Opplever også å få oppdateringer med ny funksjonalitet til kjøpt template, du kan vise til at du har kjøpt tidligere.

WooThemes

woo-themes-wordpress

Ved siden av ThemeForest er WooThemes min favoritt hva det kommer til themes & templates for WordPress. Fordelen med WooThemes og de fleste templates hos ThemeForest, er at de er lett konfigurerbare, både menymessig og oversiktig dokumentasjon følger med – noe som gjør det enkelt å sette sitt personlige preg. WooThemes er kjent for sine omfattende menyer og robuste themes/templates.

ElegantThemes

elegant-themes-wordpress

 

ElegantThemes er en annen av mine favoritter, og her kan du fort gjøre et scoop hvis du er ute etter en template for din nye wordpress blogg. Prisene her ligger noe lavere enn ThemeForest & WooThemes, og således et mer «økonomisk» alternativ. Litt usikker på hvordan kundeservicen er hvis du har spørsmål rundt dine templates / themes, da jeg ikke har benyttet meg av denne tidligere. Derimot har de themes jeg har handlet gjennom ElengantThemes vært enkel og lett å sette opp, og således ikke vært noe problem.

WPZoom Themes

wpzoom-wordpress-themes

 

WPZoom Themes har i likhet med de første på listen fine templates, og i motsetning til de aller rimeligste og de fleste som tilbyr gratis templates, så får du her et variert utvalg templates som skulle tilfredsstille de fleste behov.

NattyWP

natty-wordpress-themes

 

NattyWP er en noe rimeligere tilbyder av templates, og tilbyr i tillegg et greit utvalg av gode gratis templates. Felles for mange av gratis tilbyderne på nett, er at de fleste temaene er enkle – og gir et nokså flatt og livløst preg.

StudioPress

studiopress-wordpress-themes

 

StudioPress er en tilbyder som har fokus på bl.a søkemotoroptimalisering i sine templates – noe som er en fordel for deg som ønsker at nettstedet ditt skal være synlig i søkemotorene. Heldigvis er det flere herlige plugins du kan benytte til nært sagt hvilket som helst design du måtte velge – fra hvem som helst som hjelper deg langt på vei – men grunnleggende SEO arkitektur er gjerne noe du ikke får gratis.

PageLines

pagelines-wordpress-themes

 

 

PageLines har et lite utvalg templates, men til gjengjeld er de de har solide og robuste – og har også gode administrasjonsmuligheter gjennom admin. Dette er ofte det som skiller de gode fra de mindre gode sidene som utvikler templates for WordPress.

DreamTemplate

dream-templates-wordpress

 

Er du ute etter store mengder bra kvalitets templates til en rimelig penge, ja da kommer du nok ikke utenom Dream Templates. Her kan du for så lite som knappe $60 få uinnskrenket tilgang til flere tusen forskjellige templates. Har forskjellige tilbud fra tid til annen, men du kan virkelig gjøre noen gode scoop her – og har du i tillegg peiling på hvordan du endrer på CSS & PHP – ja, da er dette et must for deg!