Nisjebutikk

Hva er en nisjebutikk ? Har du hørt om BANS eller «Build A Niche Store» før ?

Det finnes muligheter for deg som lenge har drømt om din egen nisjebutikk. Dette er mye mer utbredt i andre deler av verden enn i Norge, men er på fremmarsj også her i landet.

I dette tilfellet gjelder dette å selge varer fra eBay gjennom egen nettbutikk. eBay sender varene, dermed slipper du eget varelager – eBay håndterer betalingene, og du får en god provisjon av hvert salg du genererer gjennom din egen nisjebutikk, eller BANS .

Har du allerede en nettbutikk, kan du bruke dette scriptet her til å hente inn varer i eksisterende butikk for å øke andelen varer du tilbyr – du kan også legge inn egne eBay varer (men får ikke provisjon for disse selvsagt)

Jeg har selv vært skeptisk til denne typen virksomhet tidligere, men står nå på trappene til å starte opp med dette selv. Det som gjør dette ekstra lokkende er det at du egentlig ikke noe spesielt å tape på det, kontra hva man ville gjort om man satt på eget varelager, leie lager, lokale, etc.. Er du fremdeles skeptisk, så ta en titt på denne artikkelen! Hvis du allikevel ikke ønsker teste dette ut etter å ha lest dette, så er gjerne ikke dette noe for deg !? Det finnes heldigvis andre måter å tjene penger på internett også 🙂

Nisjebutikk / BANS – må det være via eBay ?

Det finnes andre typer nisjebutikk der ute – det trenger ikke være basert på eBay produkter

Ved siden av eBay, så har du også en tilsvarende løsning hos f.eks Amazon.com og Allposters. Markedet i Norge er ikke så stort, men tenker man internasjonalt – er det potensiale til å tjene gode penger her. Riktignok er jo konkurransen om kundene en del større – og vanskeligere å finne de gode domenenavnene – men med god markedsføring og optimalisering av sidene, så kan dette fungere bra. Blir nok neppe millionær på det, men en fin ekstra inntekt er realistisk!

På forum kan du lese om personer som har tjent 500+ kroner måneden på BANS (Build A Niche Store) – men dette er da også relativt kort tid etter oppstart. Potensiale til en god automatisert inntekt på dette er bra, og har egentlig ikke så mye å tape egentlig !?Allposters er f.eks helt gratis å starte opp, det eneste man trenger er egentlig bare et eget domene som koster rundt 100+ kroner i året.

Setter du deg grundig inn i hva søkemotoroptimalisering er, og gjerne tar kontakt med vårt anbefalte firma på listen der – så sikrer du at sidene dine blir sett av langt flere enn om du bare gir blaffen i det 🙂

Kanskje du er av den sorten som kunne tenkt deg å driftet din egen datingside på internett ? Ja, da har du faktisk muligheten! Ved hjelp av World Dating Partner kan du nå sette opp din egen datingtjeneste! PengeRik.com synes konseptet både virker lovende og ikke minst interessant!