WordPress Plugins

WordPress Plugins

Finn de beste WordPress plugin her

Vi vil her prøve å komme med de beste tips til WordPress plugins som du kan benytte på din side… det er langt flere vi vil anbefale her, men det vil komme nye til etterhvert som vi får tid til å legge de inn..
Det utvikles stadig nye og nyttige plugins, men det er noen som hele tiden klarer å ligge steget foran de andre…
Vi prøver å gi deg de beste!

SEOPressor | WordPress plugin
SEOPressor | WordPress plugin

 

PR’s favoritt! WordPress plugin: SEO Pressor

– Ønsker du å vite den «optimale» sammensetning av ord og innhold i dine bloggposter for å bedre rangere i søkemotorer ? I så fall er dette et at de absolutt beste alternativer på markedet for deg! Undertegnede benytter denne på flere forskjellige nettsteder, og har vist seg å være et ekstremt nyttig hjelpemiddel. Det er på ingen måte en fasit – men et godt hjelpemiddel!
I motsetning til flere av de andre plugins i denne listen er ikke denne gratis – men for $47 eller ca. 280 norske kroner er det vel anvendte penger!

W3 Total Cache – Denne plugin er nyttig av flere årsaker. 1) Siden din vil laste vesentlig raskere, og den lagrer statiske versjoner av siden din – noe som gjør at din WordPress installasjon vil bruke mindre CPU. .

HeadSpace: WordPress SEO Made Simple – Plugins som «All in one SEO» har tidligere vært en av mine favoritter – men ikke lengre. town. Enda et uvurderlig nyttig hjelpemiddel for å få din SEO så optimal som mulig, akkurat som SEOPressor.

WP-DBManager – Nyttig verktøy for å sikre deg at du har backup av din WordPress database! Du kan faktisk stille inn denne plugin til å sende deg hele databasen pakket på mail – hver eneste dag om du ønsker det. Unngå å stå på bar bakke ved servercrash – ta backup!

Thank Me Later – Har nettsiden din mange brukere som er jevnlig innom og kommenterer innlegg ? Ja, da kan denne være et nyttig verktøy for å sørge for at de også kommer tilbake.  Thank Me Later kan f.eks sende automatisk en ferdiglaget epost til alle nye brukere av bloggen…. nice 🙂

 

SEO Smart Links – Intern lenkestruktur er viktig med tanke på SEO – men gjør du det nok på nettsidene dine ? Denne ekstremt nyttige wordpress plugin gjør jobben langt på vei for deg, ved å knytte innhold sammen på en smart og effektiv måte – nesten uten at du trenger å tenke selv 🙂

Revision Control – WordPress databasen kan fort bli overfylt med revisjoner av sider som er i konstant endring – og det vil sakte men sikkert gjøre at siden din blir tregere. Med Revision control kan du begrense hvor mange revisjoner som skal lagres i databasen – f.eks 2… trenger du mer ?

Widget Context – Med Widget Context can du enkelt velge hvilke sider du vil at dine sidebar widgets skal vises på. Du kan lage forskjellige sidebars til forskjellige deler av nettsiden din med denne utrolig nyttige plugin!

WordPress Editorial Calendar – Fantastisk nyttig wordpress plugin for enkel oversikt over når dine innlegg er planlagt plublisert frem i tid, eller fortid…  Du kan til og med flytte ved hjelp av drag-and-drop mellom forskjellige datoer i kalendere. Veldig bra for å organisere innhold på ditt WordPress nettsted.

ReplyMe – Nyttig WordPress plugin som kan være handy for å holde brukere på siden din… denne gjør det mulig for brukere å bli påminnet om noen svarer direkte på kommentar man selv har gjort på wordpress siden din… slik at de kan komme tilbake ASAP og holde diskusjon / samtale flytende… øke antall kommentarer gjør siden mer levende!

 

Trenger du ny WordPress template til din nye  Wordpress plugin ?