Sosial trading

Et sosialt investeringsnettverk åpner for helt nye muligheter å investere pengene dine. Bruk vår guide og finn ut hvordan du automatisk kan kopiere de beste selgerne og kjøperne på verdens finansmarkeder og oppnå en høyere avkastning.

Den nye måten å tjene penger på trading

Sosial trading er ofte den optimale måten å trade på. Dersom du kopierer en dyktig investor vil du automatisk tjene penger, såfremt den du kopierer tjener penger. Enkelte nettmeglere som f.eks eToro gjør det enkelt å finne de beste investorene, som du kan kopiere.

Sosiale investeringsnettverk gir oss kollektiv kunnskap som brukes til å analysere markedet og gir oss verdifull informasjon og bedre grunnlag for analyseberegninger. Nedenfor finner du viktig informasjon til deg som ønsker bedre avkastning på pengene dine.

Lær av andre tradere

Den beste måten å lære trading på er å lære hva andre vellykkede tradere gjør. Dette kan du gjøre vet å følge med på eToro OpenBook (gratis, men krever registrering). OpenBook er eToro sitt verktøy som lar deg se hva andre tradere handler til enhver tid. Velg tradere som har en tradingstil som passer din egen. Du kan via OpenBook følge andre tradere og kopiere disse, og oppnå den samme avkastningen som proffene. Ved å følge med på hva andre tradere gjør vil du også kunne oppdage profitable handelsmuligheter.