Betalt for å skrive ?

Har du talent for å skrive artikler, eller kortere historier ? Du kan faktisk få betalt for å skrive artikler om bortimot alt. En av de sikreste skrive jobbene man kan finne på nett er for nettsteder som norskebettingsider.eu. Det kan være en klar fordel om du behersker engelsk – da de fleste artiklene som er etterspurt er  dessverre på engelsk… men et selskap som Real Writing Jobs etterspørr nå også norske / nordiske skribenter.

Hvor mye kan jeg tjene på å skrive ?

Her er det selvsagt veldig opp til hvor mye man legger ned i det – men det er klart om man legger ned flere timer hver dag – så kan man få en ganske ok inntekt av det – men hvis man tenker å skrive en artikkel i ny og ne – blir jo inntekten der etter (som med alt annet egentlig). Du kan gjerne kunne forvente å tjene mellom $25-$50 pr. artikkel – men det avhenger av hvilke type oppdrag som er aktuell for nettopp deg!

Hva kan jeg skrive om ?

Dette varierer fra oppdrag til oppdrag, og hvilke oppdrag du ønsker å påta deg (du bestemmer selv). … men det kan typisk være artikler, historier, eller skrive blogg innlegg eller til og med kommentere på blogginnlegg 🙂
Type og potensiell betaling for oppdrag varierer etter omfang!

Koster det noe å komme igang ?

Det koster $68 å bli medlem, som gir deg tilgang til alle jobbene i databasen (og nye som komme fortløpende)… men med kupong kode SAVE50) får du medlemsskapet til $34.
… men selskapet har også en utmerket garanti som garanterer at hvis du innen 60-dager etter oppstart IKKE føler at du får det helt til – eller er misfornøyd med tjenesten – så vil de refundere hele medlemsskapet ditt!

Hvordan kommer jeg igang ?

Ved å gå direkte til Real Writing Jobs og registrere din interesse vil du få enda mer inngående informasjon om hvordan du går frem + mulighet til å registrere deg om du føler at du ønsker å prøve dette.

Vi i PengeRik.com ønsker gjerne tilbakemeldinger på erfaringer med tjenester vi formidler via våre sider!