Betalt for å skrive ?

Har du talent for å skrive artikler, eller kortere historier ? Du kan faktisk få betalt for å skrive artikler om bortimot alt. Det kan være en klar fordel om du behersker engelsk – da de fleste artiklene som er etterspurt er  dessverre på engelsk… men et selskap som Real Writing Jobs etterspørr nå også norske / nordiske skribenter.

Hvor mye kan jeg tjene på å skrive ?

Her er det selvsagt veldig opp til hvor mye man legger ned i det – men det er klart om man legger ned flere timer hver dag – så kan man få en ganske ok inntekt av det – men hvis man tenker å skrive en artikkel i ny og ne – blir jo inntekten der etter (som med alt annet egentlig). Du kan gjerne kunne forvente å tjene mellom $25-$50 pr. artikkel – men det avhenger av hvilke type oppdrag som er aktuell for nettopp deg!

Hva kan jeg skrive om ?

Dette varierer fra oppdrag til oppdrag, og hvilke oppdrag du ønsker å påta deg (du bestemmer selv). … men det kan typisk være artikler, historier, eller skrive blogg innlegg eller til og med kommentere på blogginnlegg 🙂
Type og potensiell betaling for oppdrag varierer etter omfang!

Koster det noe å komme igang ?

Det koster $68 å bli medlem, som gir deg tilgang til alle jobbene i databasen (og nye som komme fortløpende)… men med kupong kode SAVE50) får du medlemsskapet til $34.
… men selskapet har også en utmerket garanti som garanterer at hvis du innen 60-dager etter oppstart IKKE føler at du får det helt til – eller er misfornøyd med tjenesten – så vil de refundere hele medlemsskapet ditt!

Hvordan kommer jeg igang ?

Ved å gå direkte til Real Writing Jobs og registrere din interesse vil du få enda mer inngående informasjon om hvordan du går frem + mulighet til å registrere deg om du føler at du ønsker å prøve dette.

Vi i PengeRik.com ønsker gjerne tilbakemeldinger på erfaringer med tjenester vi formidler via våre sider!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.