Tjen penger med Partner Ads i Norge

Partner Ads i Norge

Nå for tiden ser det ut til at flere og flere klager på hvordan de ikke klarer å gjøre ting de vil gjøre fordi forpliktelsene deres kommer i veien. Enten det er jobben deres, å rengjøre huset, ta vare på barna eller til og med løpe ærend, blir folk stadig mer frustrerte over hvordan det ikke er tid igjen i dagene etter at de er ferdige med det de trengte å gjøre, slik at de faktisk kan kose seg.

Samtidig som dette skjer gjennomgår detaljhandelen en periode med dramatisk transformasjon. Siden fødselen av e-handel for omtrent to tiår siden, har industrien aldri igjen vært den samme, med sin tradisjonelt stille tekstur fra år til år byttet ut mot massive forstyrrelser på en nesten konstant basis.

Når butikkene migrerer til nettet i økende antall, ser e-handelen ut som det er der fremtiden ligger for detaljhandelen, og mange selskaper har ignorert de tradisjonelle retningslinjene og eksisterer ikke lenger på bakgrunn av å følge disse.

Disse to styrkene kommer sammen med affiliate markedsføring. Affiliate markedsføring har potensialet til å kombinere dynamikken i e-handelsverdenen med frustrasjoner og ambisjoner fra folk til å dra full nytte av dette historiske skiftet i måten folk kjøper tingene sine på.

 

Hva er affiliate markedsføring, og hva kan det gjøre for deg?

Affiliate marketing er et partnerskap mellom en affiliate markedsfører som har et nettsted og et selskap med en tilførsel av produkter kalt affiliate selskap. En affiliate markedsfører vil forsøke å omdirigere netthandelstrafikken gjennom nettstedet deres mot produktene fra affiliate selskapet og blir kompensert basert på økt trafikk, konverteringer, eller andre lignende parametere som fører til salg.

Dette fungerer vanligvis bedre hvis en affiliate markedsfører samarbeider med andre nettsteder og deler lenker for å øke fordelene deres i øynene til søkemotorens algoritmer, da for å dukke opp høyere på resultatsiden for relaterte søk. Jo flere lenker et nettsted har, jo bedre er søkemotorutsiktene, og jo bedre eksponering, jo mer trafikk og inntekter vil bli generert.

Faktisk er det mange affiliate markedsførere som har lagt ned denne innsatsen og har vært i stand til å generere nok passiv inntekt til det punktet at de er i stand til å forlate jobben den vanlige jobben sin og fokusere fullt ut på å utvikle nettstedet for affiliate markedsføring eller til og med bare forfølge sine lidenskaper. Og med tanke på at e-handelen ekspanderer raskt, så er det bare rom for mer vekst.

 

Problemer og løsninger

Ett av de største problemene som affiliate markedsførere står overfor, er å ikke kjenne markedet. Hvis noen har avtaler med byråer som gir dem en inngang i affiliate markedsføring, men ikke lykkes allikevel, så mangler de sannsynligvis ikke arbeidsmoral og initiativ, men det mange mangler er kunnskapen om at hvert marked har sine forskjeller og behov som skal imøtekommes.

For eksempel, hvis en forbruker leter etter en badevekt, så er dette et relativt rutinemessig kjøp som ikke krever for mye forskning når det gjelder merker. Mest sannsynlig vil forbrukeren klikke på lenken de ser først, og så lenge det er en badevekt som ser ok ut, så kommer de sannsynligvis til å gå videre til kassen.

Implikasjonene av denne handleprosessen er at stilen og substansen i materialene rundt selve affiliate lenken ikke er for viktig, mens det å oppnå en topplassering på søkeresultatsiden er. Dette kan kreve å kjøpe en topplassering på populære søkesider når forbrukere skriver inn relevante søk.

Derimot, der vi snakker om en flaske god vin, handler shoppingprosessen om mye mer. Forbrukeren vil ta seg tid til å lese seg opp om de beste typene god vin, og deretter de beste selgerne av flasken. Det tar rett og slett mye mer research involvert for å kunne velge her.

En annen ting å huske på er at overgangen til nettbutikk ikke har hatt samme hastighet på tvers av bransjer. Når det gjelder fin vin, foregår fremdeles hovedparten av kjøp i fysiske butikker, og som sådan er den personen som ønsker å kjøpe en flaske på nettet ganske sannsynlig veldig sofistikert og godt bevandret i e-handelsscenen.

Dette vil gjøre posisjonering mindre viktig fordi disse forbrukerne vanligvis gjør et poeng av å ikke klikke på betalte posisjoner, og i stedet leter etter godt utførte nettsteder med riktig plasserte lenker. Så for disse produktklassene vil det være lite fornuftig å betale for noen form for posisjonering, og affiliate markedsførere bør i stedet jobbe med å fikse opp nettstedet sitt.

Det er her affiliate nettverk som Partner Ads kommer inn. De har mange års erfaring med å studere de forskjellige produktene og de små detaljene i hvert produkt, og ikke minst hvordan forbrukere skal kjøpe dem. Slik vet de hva som får forbrukerne til å klikke på lenker og hvordan de kan få trafikk inn til sidene sine. Med dusinvis av produktkategorier der ute, så kan det være fornuftig for en nybegynner å få ekspertråd og veiledning før du starter.

 

Et ekteskap laget i paradis

Skjæringspunktet mellom effektiviteten på internett og det bunnløse ønske fra forbrukeren har skapt den fremtredende industrien for affiliate. Etterhvert som den globale økonomien fortsetter å ekspandere og komme videre i den virtuelle verden, så vil antall muligheter for affiliate markedsførere bare øke i en så dynamisk og diversifiserende kommersiell plass.

Affiliate markedsføring har gitt så mange veier ut av det daglige livet som så mange av oss befinner oss i. De har oppdaget skjønnheten ved å generere en inntektsstrøm ved ganske enkelt å omdirigere forbrukere til bestemte steder hvor de vil kjøpe produktene de allerede planla om å kjøpe.

Ikke bare kan disse vellykkede affiliate markedsførerne gjøre den vanlige og kjedelige jobben sin foreldet, men de kan også reise verden rundt, og så lenge de kan koble seg til nettet, vil de kunne forevige livsstilen deres.

Det paradigmeskiftet som detaljhandelen nærmer seg, er absolutt ubehagelig for de som er så opptatt av sine gamle metoder, men det åpner tilsvarende nye dører for de som aksepterer virkeligheten i verden og er villige til å dra nytte av den.

Besøk Partner Ads i Norge