Affiliate nettverk

Affiliate nettverkEt affiliate nettverk tilbyr deg en avtale mellom deg og produsenter av produkter og tjenester du kunne tenke deg å reklamere for. Avtalene regulerer hvordan du kan tjene penger for selskapet du knytter deg til.

I dag er affiliate markedsføring utrolig utbredt, og store prosenter av selskapene på nett idag, har en eller annen form for affiliate avtale som de kan tilby deg som webansvarlig. Hvis du ønsker nettverk som skaffer til veie avtaler for deg, så ta en titt på listen til høyre – da dette dekker det meste som rører seg på nettet av interessante avtaler!

Hvem kan bli medlem i et affiliate nettverk ?

I utgangspunktet kan hvem som helst signere en affiliate avtale, men i de fleste tilfeller må du gjerne ha en egen hjemmeside – eller ihvertfall en plan for hvordan du tenker promotere produktene. Det kan like gjerne være gjennom e-post markedsføring som gjennom egen hjemmeside. En populær ting å promotere i disse dager er odds sider

Avtaler på én plass i et affiliate nettverk ?Det du kan gjøre er å sjekke om nettstedet for produktet du har i tankene – har en egen «Affiliate» eller «Partner» link på sidene sine – har de det, er sjansene gode for at du kan få en avtale med de om promotering.Når du tenker på å inngå en avtale med et selskap om en affiliate avtale, så tenk over litt hvilket potesiale det er for deg ? Det dumme med å ha mange forskjellige avtaler, er at du gjerne må kreve utbetalinger mer sporadisk fra mange forskjellige hold, men i et affiliate nettverk som f.eks Zanox blir evnt. avtaler du gjør gjennom de med andre – utbetalt alt via Zanox

Affiliate nettverk

Affiliate software

Ulempen med TradeDoubler konktra flere av de andre nettverkene er at du må bl.a godkjennes av hvert enkelt selskap, før du får komme igang. Eksempelvis så gjelder dette ikke TradeDoubler – da du her kan fritt velge blant annonsørene i porteføljen deres.Skulle du altså ikke finne spesielle produkter du kunne tenke deg passet inn på siden din blant disse, så kan du altså ta kontakt direkte.

Det du bør tenke på hvis du tenker begynne med affiliate markedsføring – er hvem er målgruppen min ? Hvem er brukeren som besøker sidene mine ? Når du vet det – kan du begynne å sikte deg inn på hvilke type produkter brukeren kan være interessert i.Har du et nettsted om f.eks trening, så er det kanskje i din interesse å knytte til deg noen avtaler fra selskaper som selger treningsutstyr, eller andre produkter tilknyttet trening – da det er høyst trolig større sjanse for konverteringer for deg på denne typen annonser.