Gjensidige billån

Gjensidige billån

Når du skal kjøpe bil kan det være nødvendig å ta opp et billån for å finansiere kjøpet. Det finnes utallige banker og långivere å velge mellom. Når du velger, er det viktig å se på hvilke lånevilkår de tilbyr. Dette kan for eksempel være om de tilbyr lån uten egenkapital, lengde på nedbetalingsperioden og renter.

Hos Gjensidige kan du finne gunstige billån som hjelper deg på veien mot å kjøpe din drømmebil.

Finansiering og nedbetaling

Gjensidige samarbeider med Nordea for å gi deg som låntaker et godt tilbud. De tilbyr billån med inntil 100% finansiering og med en nedbetaling på 10år. Du kan låne penger med bilen som pant, også hvis du kjøper en brukt bil. Når du kjøper en brukt bil, kan ikke nedbetalingsperioden og bilens alder oversige 14 år. Det vil si at om du kjøper en bil som er 6 år, kan ikke nedbetalingsperioden være på mer enn 8 år

Lån med bil som sikkerhet

Mange banker tilbyr billån med 100% finansiering, det vil si at du ikke behøver egenkapital for å kjøpe bil. I slike tilfeller vil banken sette bilen som sikkerhet, slik at den kan settes til pant om det oppstår problemer ved kjøpet. Dette er smart for deg som ønsker å kjøpe bil, men som ikke har spart opp til en egenandel.

Hos Gjensidige får du billånet som passer til deg og dine forhold. Det er fleksibel nedbetalingstid og du kan få full finansiering til kjøpet slik at du kan kjøpe bilen du ønsker deg.