Kontakt oss

PengeRik.com sitt mål er å samle de beste tilbudene innen for et widt spekter av tjenester online. Vi jobber med å teste og skaffe til veie informasjon om hvilke tjenester og tilbud som er verd å få med seg online idag. Internett er stort, og forvente at vi skal finne alt er selvsagt ikke mulig – og derfor setter vi også stor pris på om dere som sitter på informasjon om interessante konsepter gir oss en tilbakemelding.

Vi kan nås via følgende kontaktskjema:

Kontaktskjema

[email protected]

Pengerik.com | Privat Policy

Hver besøkende til vår hjemmeside, vår Web server logger kun trafikk internt på domenet, og samler ingenting annet enn informasjon vedrørende deres besøk her. Ingen e-post adresser eller annet blir samlet, eller bedt om å registrere deg. Evnt. annonsører og besøk på tredje part side er utenfor vår kontroll, men vi gjør vårt ytterste til å sikre oss om at våre annonsører er til å stole på.

Informasjonen vi samler fra ditt besøk blir kun brukt til å forbedre innhold på sidene – og ingenting annet. Dere vil ikke få noe henvendelse fra oss, med mer eller mindre dere sender oss en direkte henvendelse via vår opplyste mailadresse.

Angående cookies, så samler disse kun informasjon om hvilke sider som blir besøkt.

Evnt. tilsendt respons pr. mail eller annet via våre sider, blir under enhver omstendighet ikke brukt og solgt videre til noe tredje part. All håndtering av eventuelle e-postadresser skjer med største sikkerhet, og diskrét.