4 gode måter å tjene penger på Instagram

4 gode måter å tjene penger på Instagram

Hvis du leter etter måter å utnytte Instagram-kontoen og tilhengerne dine på, så finnes det en håndfull måter du kan tjene penger på. Instagram lar deg opprette vakre brukeropprettede annonser, noe som gir deg muligheten for å tjene penger gjennom sponsede innlegg, affiliate marketing, fotosalg og mer. Og det beste? Du kan gjøre dette selv om du bare har noen få følgere! Det handler nemlig om hvor godt du annonserer på Rich Medias (rike medier) som Instagram.

Sponsede innlegg

En av måtene du kan tjene penger på Instagram med en håndfull følgere, er ved hjelp sponsede innlegg. Det fungerer vanligvis via en CPM-modell, hvor du får betalt pr. tusen klikk. Hvor mye du får betalt, avhenger av selskapet, deres verdi og hvor mange følgere du har. Du kan alltids investere i robotter som klikker på annonsene dine, men det koster penger. Men hvis du overveier å investere i klikk, men mangler penger, så kan det være en god idé å ta et lite lån. Loancouter sammenligner lån fra forskjellige utbydere for deg, og et eksempel på lån du kan fra Loanscouter, er:

Klikklån – Eff. rente: 26,24%. Beløp: 25 000 kr. o/5 år, kostnad: 17 716 kr., totalt: 42 716 kr. De foretar en individuell kredittvurdering og avgjør heretter din rente.

Affiliate marketing

Du kan også bruke Instagram til å tjene penger med affiliate marketing. Instagrams Rich media-aspekt trekker besøkende til innlegget ditt, og på denne måten kan produktet være mer attraktivt for de besøkende, og de blir oppfordret til å kjøpe det. Bedrifter gir deg en lenke du kan gi videre til potensielle kunder, og når de kjøper fra den lenken, får du en prosentandel av salget.

Markedsfør virksomheten din

Med rike medier kan du annonsere for forskjellige sider av virksomheten din, og forhåpentligvis få mer inntekter på den måten. 80-20-regelen for å poste om virksomheten din er normalt en god metode. 80% av innleggene dine skal være om andre enn dine produkter eller tjenester. Du kan fremdeles skrive om bedriften din i 80%, men bare 20% burde faktisk handle om å prøve å selge et produkt.

Lån penger til en god telefon for å tjene penger

Hvis du er en sann Instagram-profesjonell, kan det hende du kan selge bildene dine. Selvfølgelig kreves det at du har noen gode fotograferingsevner, men med litt øvelse bør du ikke ha noen problemer med å lage noen utmerkede stockfotograferinger. Dessuten kreves det at du har en telefon som kan ta gode bilder, noe som selvfølgelig koster litt. Hvis du ikke har penger nok akkurat nå, men vet du får senere, kan et forbrukslån være midt i blinken for deg. På nettet finner du flere muligheter for å sammenligne lån, slik at du finner det lånet som passer best for deg. Dette kan vise seg å være en god investering, for det det fine med Instagram er at du stort sett tar autentiske bilder. Det er mer sannsynlig at du poster autentiske bilder enn et iscenesatt, stock photo. Du kan gjøre dette gjennom nettsteder som Foap, der merkevarer ser etter gode bilder. Du kan tjene omtrent $ 5 per bilde, men hvis et bestemt firma liker bildet ditt, kan det hende de vil at du tar flere, spesifikke bilder som du får betalt mye mer for. Så hvis du har et godt øye og et godt kamera, så er det altså muligheter å tjene gode penger ved å selge bilder på Instagram.