De 3 rikeste pokerspillerne

De 3 rikeste pokerspillerne

Poker er et populært spill som innebærer risikoer, spenning og høye gevinster. Her gjelder det å ha gode strategier og ferdigheter, samtidig som hodet må holdes kaldt og pokerfjeset må på. Dette er tre personer som har klart å gjøre en karriere av. Det er faktisk mulig å spille seg rik på nett, selv om sjansen for å tape alltid er der.

Vi skal nå se på de tre rikeste pokerspillerne i verden. Dette er spillere med lang pokererfaring, og som har klart å tjene en formue på det underholdene bordspillet. Disse amerikaneren har alle deltatt i turneringen og klart å gjøre hobbyen sin med å spill gratis spilleautomater på nett om til en veldig gunstig karriere.

Dan Bilzerian

Selv om du ikke vet hvem Dan Bilzerian er, har du nok hørt navnet flere ganger. Amerikaneren har klart å opparbeide seg en enorm formue på over 150 millioner dollar gjennom pokerspilling og casino bonuser. Dette er en mann som klarer å beholde roen og som ikke er redd for å satse stort.

En av hans mest kjente prestasjoner var da han klarte å vinne inn over 10 millioner dollar ved et eneste bord på en natt. Dan Bilzerian har gjort en karriere av sine pokerferdiheter. Han er nå å se i filmer og har en stort fanskare på sosiale medier. Mange refererer til Dan som kongen av Instagram – her viser han gledelig frem rikdommen han har fått gjennom sitt pokerfjes.

Phil Ivey

Nestemann på listen er en pokerspiller med godt over 100 millioner dollar i formue. Dette gjør han til en av de rikeste i bransjen, og han er også på listen over de pokerspillerne som har klart å vinne størst gjennom tidene. Amerikaneren har deltatt i en rekke turneringer og har blant annet vunnet ti ulike Word Series of Poker-armbånd.

Mange anser Phil Ivey som en pokerlegende, og han blir ofte referert til som «Tiger Woods of Poker». Selv om Phil har hatt stor suksess i poker-verdenen, har han klart å holde føttene godt plantet på jorden. Dette er en pokerspiller som vet hvordan han skal lage strategier som vinner, og det er nettopp derfor han fått tittelen «Poker Player of the Year» hele to ganger.

Chris Ferguson

Den siste og eldste på listen vår, er amerikanske Chris Ferguson. Dette er en mann som har opplevd både oppturer og nedturer i poker-verdenen, men han har nå klart å vinne seg til en formue på 80 millioner dollar. Chris har lang poker-erfaring, og det er kanskje derfor han har fått oppleve både tap og vinn.

Denne pokerspilleren har faktisk lagt opp en gang tidligere, før han bestemte seg for å gjøre et comeback. Det virker ikke som om pausen hadde noen negativ effekt på ferdigheten til Chris, for gevinstene fortsetter å rulle inn. I tillegg til å være en kjent «poker prins», har denne mannen også en doktorgrad med fokus på kunstig intelligens. Chris Ferguson er et prakteksempel på at det er mulig å spille seg til rikdom med poker.