De beste strategiene for oddstipping

Source: shutterstock

Brenner du for fotball og sjekker alltid odds tips på bet365 og TV2-nyhetene mens du er på jakt etter pålitelige odds tips? Kanskje har du også tippet bare for gøy innimellom. Men har du vurdert å utvikle et system som skal hjelpe deg med å bli bedre på oddstipping?

Alle har forskjellige råd og her samler vi tips som skal hjelpe deg å sette sammen din egen tipping strateg

 

#1 – Tipp bare når du ser verdien

Hvordan identifiserer du gode oddsspill og hva er de? Hold øye med odds tips og tipp bare på odds tips som du tror på og det vil hjelpe deg å lage en holdbar strategi. Spill på markedsbeste odds og ikke bli fristet av spesial spill der du kan kjøre dobbler og trippler.

#2 – Hold satsehistorie over alle dine spill

Før regnskap og last ned en regneark som vil hjelpe deg å holde detaljert oversikt over alt som du har brukt på tipping. Det skal hjelpe deg med å finne trender i dine suksesshistorier samt med tapene og feilene du gjorde. Alle seriøse bookmakere har en satsehistorie hvor man har en grense på 5000 eller 10000 NOK for å gå ned i minus.

#3 – Hvilke ligaer og markeder skal du satse på?

Hold deg til ligaene som du kjenner best. Det gir ingen mening å bytte fra Premier League til andre divisjon av en liga bare fordi det ikke er nok som foregår for øyeblikket. Hold deg til det som du kan mest om og ikke bytt hele tiden.

Samme prinsippet gjelder markeder. Det gjør ingen mening å satse på markedene som asiatiske handicapspill eller noe lignende hvis du ikke har spesielt stor kunnskap om det.

#4 – Hva skal til å bli en bedre spiller?

Source: Pixabay

Lær nyanser og intriger om tipping marked. Så vær beskjeden og tør å lære nye ting om du vil vinne mer på din fotballtipping. Følg nøye med på sportsnyhetene fra NRK og andre aviser sånn at du alltid holder deg oppdatert på den nyeste informasjonen om spillere, deres form og alle andre ting som kan påvirke kampresultater.

#5 – Fornuftig pengekontroll er nøkkel

Rimelig tipping er nøkkel. Vær alltid ansvarlig når du bruker penger på tipping. Vær moderat når du tipper og bruk rimelige summer. Ikke mist hodet hvis du begynner å tape og aldri tipp med hjertet! 

#6 – Følg profesjonelle tipping eksperter

Source: Pixabay

Det er mange profesjonelle eksperter der ute som garanterer sikker gevinst. For å sjekke hvor pålitelige de er, sammenlign deres historie av tips samt med faktiske resultater fra fortiden. Disse tipsene er små, men er en sikker vinner og lønnes seg over lang tid.

#7 – Ha spillekontoer hos flere bookmakere

Det finnes nettsider som hjelper deg å sammenligne odds hos forskjellige bookmakere og hjelper deg med å identifisere beste odds på dine verdispill.

Så benytt deg av alle muligheter der ute, nyt favorittsporten din og ta sjansen allerede i dag!