Billetter til Premier League ?

Det er mye penger i fotball, og interessen i Norge er mildt sagt stor for engelsk og spansk fotball spesielt. Kanskje ikke så rart siden vi i en årrekke har produsert spillere som har spesielt England levert til gull – tenker da på spillere som Ole Gunnar Solskjær, John Arne Riise, Ronny Johnsen, Henning Berg, m.m. Selv om antallet norske proffer har minket drastisk i Premier League de siste årene, har altså ikke interessen minsket nevneverdig – snarere tvert imot…

anfield-stadium-liverpool-wallpapers-1024x7681[1]Fotballreiser har vært høyt oppe på listen over reiseaktiviteter for undertegnede de siste 15 årene – men å finne de beste pakkene er ikke alltid like enkelt, men om jeg skal f.eks kjøpe liverpool billetter (mitt favorittlag) så hører jeg som oftest med mine kontakter i f.eks Liverpool Supporterts Club om de kan skaffe meg billett direkte fra England slik at jeg kan sette sammen pakken selv – med valg av hotell der jeg vil bo og reise tur-retur på tidspunkt som passer meg best.

I tillegg pleier vi å prøve å få med oss noen andre kamper i Nord England siden vi først er der, og da blir det gjerne en tur til Manchester om vi klarer å få tak i noen rimelige Manchester United, eller Manchester City billetter – men siden Old Trafford som oftes er utsolgt er ikke det alltid det enkleste (Manchester City er enklere) – og skal du BARE ha billetten koster den fort 1000-2000 kroner stykket alene – noe som er et rimelig stort innhogg i reisekassen….

Det er mulig å kjøpe på «svartebørsen» utenfor stadion, men det er en stor risiko ved dette – da du kan ende opp med falske billetter… skulle du derimot være desperat etter billett – vent så tett opp til kampstart som mulig for da går prisene kraftig ned på det «åpne» markedet … men igjen.. helt trygg vil du aldri være for at du kjøper «katta i sekken»..

Sørg for å få sikre deg én kamp FØR avreise og undersøk kamparenaer nedover i divisjonene som i Championship, League 1 og League 2 – og du vil få en fotballopplevelse uten sidestykke!

Helgen 26. til 28.02 blir det altså Wembley (Liverpool – Manchester City), Boleyn Ground (West Ham – Sunderland)  og The Valley (Charlton – Reading)  på oss – det er slik fotballreiser skal være!