Reduser kostnadene dine med minimum 5.000 kroner pr. år..

 

 

 

 

 

Er du en av de mange som ikke sjekker dine eksisterende avtaler jevnlig etter at du har inngått dem ?

Når sjekket du f.eks sist betingelsene dine på følgende…

  • huslånet ?
  • forsikringene ?
  • telefoni ?
  • strøm ?

De aller fleste eksperter mener at man bør ta en runde med de forskjellige avtalene dine årlig, for det er mye penger å spare!

Selskapet TotalOversikt gjør denne jobben mye enklere for deg som forbruker ved at du selv lett kan holde orden på dine avtaler.

TotalOversikt tar så det du registrerer av avtaler og sammenligner dette med markedsdata, og på grunnlag av dette får du presentert en analyse som du sender din leverandør for å få den prisen du har krav på. Det kan fort være en av de mest innbringende tingene du kan gjøre på den tiden det tar å legge inn!

 

Gjennomsnittlig 17.000 kroner årlig – og SPAREGARANTI!

Gjennomsnittskunden hos TotalOversikt reduserer de faste kostnadene sine med 17.000 kroner årlig – så sikker er TotalOversikt på at også du vil spare penger at de garanterer for at kan du ikke spare mer enn 5.000 kroner betaler du heller ingenting! Altså kan du bare spare 4.000 kroner årlig f.eks – så er hele analysen helt gratis!!

Kan du f.eks spare 10.000 kroner, koster analysen 2.500 kroner – og 7.500 kroner er din fortjeneste alene… med tanke på gjennomsnittskunden så sitter de altså igjen med 14.500 kroner etter at TotalOversikt har tatt sin lille andel for jobben!

Dette er en fanatstisk mulighet å få evaluert de avtalene du selv har!

Penger spart er penger tjent 🙂
Betaler du for mye ?

Les mer på TotalOversikt sine sider, og registrer deg her