Velkommen til nye PengeRik.com

PengeRik.com kommer nå i ny oppdatert fasong – og i disse dager lanserer vi også nettstedet vårt som blogg.
Vi vil ukentlig komme med aktuelle saker og tema, som vi håper vil være av interesse og glede for våre lesere!

2 Comments on “Velkommen til nye PengeRik.com”

 1. Hei,
  Det finnes flere måter å gjøre det på – men vil gjerne for deg anbefale reklame på siden din – men vet ikke hva blogg.no tillater av egne script på siden… !? Beste er trolig f.eks å registrere seg for en Google AdSense konto (lik den som blogg.no tjener penger på via din egen blogg idag (under bildet i høyremargen). Alternativt kan være en konto hos Tradedoubler, og velge de produktene som passer ditt interesseområde – og dermed øker sannsynligheten for at noen av disse produktene fenger dine lesere!

  Har du din egen blogg, og mange unike lesere kan du også som flere av de mest suksessfulle bloggerne idag få avtaler med forskjellige firma mot at man blogger om produktene deres…
  Nøkkelen er uansett at bloggen din må «fange» leserne, slik at de kommer igjen. Del blogginnleggene dine på Facebook, slik at dine venner, venners venner, etc vet at bloggen din eksisterer!

  En blogg satt opp med Google AdSense f.eks kan f.eks bare ved rundt 500-1000 sidevisninger pr. dag tjene deg alene kanskje 2-4.000 kroner pr. mnd – hvis du er dyktig 🙂 Google AdSense plukker ut annonser som matcher mest mulig det innholdet du har pr. side, slik at relevansen skal være best mulig – og dermed øker sannsynligheten for at leser finner annonsen interessant!

  Lykke til med bloggen din! 🙂

Comments are closed.