Tjen Penger på Sport

Mange drømmer om å starte egen bedrift eller ekstra inntekt. Mulighetene er mange på nett og du kan starte allerede i dag med å tjenes noen ekstra kroner elle kanskje gjøre din favoritt hobby til hovedinntekt. Sport er noe mange engasjerer seg i på nett. Selv om du kanskje ikke lyktes på fotballbanen kan dette fortsatt bli en god inntektskilde. Har du en spesiell idrett du følger med på eller et bestemt lag kan kan dette bli til god butikk. Vi skal se på 2 forskjellige måter du kan tjenes penger på sport.

Starte en egen blogg

Å starte en egen blogg i dag er ikke vanskeligere enn å åpne et word dokument og begynne å skrive. Du trenger ikke spesial kunnskaper om HTML og koding slik man trengte i gamledager. De som lager sine egne nettsider og blogger i dag bruker  stort sett WordPress. Dette er et program som lastes opp til ditt webhotell. Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn i WordPress og begynne å skrive, legge inn bilder og reklamer du kan tjene penger på. Da er ditt innlegg klart på få minutter. Om du er helt grønn på dette er det enkelte firma som installerer WordPress for deg når du kjøper webhotell.

Her kan du la lesere skrive inn kommentarer og engasjere folk til å ta del på nettsiden. Du kan tjene penger på annonseinntekter fra Google adsense hvor du tjener penger hver gang en av  dine lesere klikker på en av annonsene.

Bilde: Pixabay

Dette betyr at du promoterer nettsider som inneholder sportsbetting og kan tjene penger om du tiltrekker nye kunder til disse nettsidene. Men dette krever at du fortsatt må skape interessant lesestoff og ikke nedlesser lesere med reklame. Følg med på nyheter og skriv dine egne synspunkter på hendelser.

Start en Youtube kanal

Har du sterke meninger om den idretten du følger med på og har ikke noe problem med å offentliggjøre deg selv på nett, da kan youtube kanal være tingen. Du kan lage videoer som dekker siste hendelser og kan ha med intervju objekter for å trekke flere seere.

Bilde: Pixabay

Hvordan tjener du penger på dette? Mange Youtube kanaler lever på annonseinntekter ved at youtube betaler skapere en viss andel av profitten. Men her må du bygge opp en kanal med ganske mange tusen seere for å få dette til. Du kan vurdere å legge inn reklame linker fra sponsorer på for eksempel odds og sportsbetting som mange er interessert i. Det er en fordel om du spiller selv om du for eksempel vil gi oddstips og følge med i markedet.

Utstyr trenger ikke å koste all verdens heller. Du kan kjøpe en brukbar mikrofon til noen hundrelapper og et godt webkamera. Om du ikke er interessert i å vise deg frem foran kamera, kan du også starte en podcast hvor du kan ytre dine meninger om forskjellige hendelser innen sportsverdenen. Her kan du bruke de samme metodene for å tjene penger på din podcast.