Hvordan tjene penger på Premier League

Fotball er verdens mest utbredte sport og på verdensbasis er det over 250 millioner spillere som løper rundt på banen i over 200 forskjellige land. Det beste med fotball er at reglene er identiske uansett hvor du måtte befinne deg. Er du ute å reiser og ikke snakker språket til lokalbefolkningen er en runde fotball alltid en god måte å kommunisere på.

En av de største profesjonelle fotballigaene i verden er Premier League, hvor alle de beste lagene i engelsk fotball møtes til dyst. Hver sesong møtes de 20 lagene til kamp, hvor det aller beste er på toppen av tabellen etter 38 oppgjør.

Selv om du ikke er en profesjonell fotballspiller er det likevel mange muligheter for å tjene litt ekstra penger på de veltrente mannfolkene som løper rundt på gressmatten. Er du en stor fotballentusiast, analyserer de ulike spillerne, følger med på hver eneste runde og hver turnering er det store muligheter for å tjene gode penger.

Sportsbetting på nett

Mange nordmenn er store fotballfans, og flere har ett favorittlag de holder med i tykt og tynt. For å være en større del av opplevelsen og kampen velger mange å satse penger på kampene. Det gambles på hvem som vinner oppgjøret, hvilket lag som får flest gule kort, hvilket lag som scorer først, antall cornere og så videre. Muligheten er uendelige, og du finner garantert gode odds på nett.

Det finnes hundrevis av spillsider som gir deg gode odds på fotballkamper som spilles i Eliteserien, Serie A og Premier League. Du kan til og med satse penger på oppgjør i de lavere ligaene, som OBOS-ligaen og de ulike Regionsligaene i Norge.

Likevel er det England og Premier League som er favoritten blant norske gamblere. Gjør du god research og satser med hodet og ikke kun med hjertet er det gode penger å tjene ved å satse penger på oppgjørene i den engelske toppdivisjonen.

Hvert eneste oppgjør får tildelt en odds basert på statistikk, tabellplassering og motstander. Lagene som topper tabellen, som Manchester City, Manchester United og Liverpool har ofte svært lave odds da det er større sannsynlighet for at de vinner oppgjørene. På motsatt side av tabellen finner vi blant annet West Brom, Swansea City og Southampton som i mange tilfeller har svært høye odds.

Ved å satse penger på et lag med lav odds er utbetalingene små, men relativt sikre. Ønsker du derimot å vinne større beløp må du også ta større risiko. Jo høyere odds, desto større er utbetalingene. Risikoen er også høy, men med god kunnskap og strategiske valg er det gode muligheter å tjene store pengebeløp på sportsgambling.

Bli med på Fantasy Football

En annen morsom måte å tjene penger på Premier League er å teste ut fantasy football betting. Mer enn 4.5 millioner mennesker fra hele verden som var registrert for Fantasy Premier League i 2016/17 sesongen, hvor i overkant av 120 000 av disse var fra Norge.

Fantasy Premier League er et virtuelt fantasyspill hvor du skal være manager for et Premier League-lag. Du setter opp en egen tropp med 15 spillere med et budsjett på 100 millioner pund. Hver av disse spillerne får deretter poeng etter hvordan de gjør det i virkelighetens Premier League.

Det deles ut premier regelmessig, og du kan vinne t-skjorter, ryggsekk, Nike fotball, FIFA18, bluetooth høytaler, Nike jakke eller nettbrett om du stikker av med tittelen ´Manager of the Week´ eller ´Manager of the Month´. Den ultimate vinneren av Fantasy Premier League 2017/18 kan juble over VIP behandling på to Premier League kamper påfølgende sesong med overnatting, en ukes rundreise i UK inkludert reise og opphold, TAG Heuer klokke, FIFA18 og spillkonsoll, Nike managerjakke og en goodiebag spekket med godsaker.

Ønsker du å prøve Fantasy Premier League har vi ett par tips til deg som er nybegynner. Velg spillere du vet er sikret 90 minutter på banen og vil spille mer eller mindre fast gjennom hele sesongen. Det er viktig å ikke ha for dyre spillere på benken, men heller styrke de 11 på banen. De mest brukte formasjonene er 3-4-3 og 3-5-2, men dette er også veldig individuelt. Svært dyre keepere er ofte ikke lønnsomt da det er svært få poeng som skiller for denne posisjonen. Å tenke fremover er veldig viktig, husk at laget skal prestere over tid, ikke kun i første runde.